Legendaarse Aerolatte presspann ühendab endas roostevabast terasest raami ja karastatud klaasist kannu, mis talub isegi nõudepesumasinas pesemist. Mahutavus 350ml/3 tassi, kannu küljel on ka käepärane kaal, kust on näha, kui palju vett tassi kohta lisada on vaja.
Enne kohvi valmistamist loksutage pannil väike kogus kuuma vett ja valage see ära. See hoiab ära termošoki tekkimise ja klaas püsib paremini terve.
Presspanni põhjale asetatakse jahvatatud kohv (pisut jämedam jahvatamine kui filterjahvatamine) ja peale valatakse kuum vesi, veidi alla keemistemperatuuri (umbes 92-96 kraadi). Sega kohvi-vee segu ja lase umbes 4 minutit seista. Pärast seda surutakse sõela abil puru põhja.
Presspanniga saad lihtsalt valmistada head kohvi. Tänu valmistamismeetodile ei jää kohvi maitsed filterpaberisse, vaid saate oma kohvist rohkem häid maitseid välja.