One for All RUB vürtsisegu on üksteist toetav maitseainete kombinatsioon, mis sobib peaaegu kõikidele toitudele. RUB-ile ei ole lisatud soola, seega saad sellega kõike maitsestada, muretsemata toidu ülesoolamise pärast.
Poppamie RUB maitseained sobivad nii kuivmarineerimiseks ehk lihale hõõrumiseks kui ka üldmaitsestamiseks koduköögis või grillil. Maitseainesegu sobib ka suitsulihale. Maitsestamisel pole midagi ekstra, kõik koostisosad on nii maitsete, soola kui ka magususe poolest tasakaalu hõõrutud. Eesmärk on hõõruda maitseainet lihale ohtralt, ca 40-50 g ühe kilogrammi liha kohta.
- GRILLIL: hõõru vürtsisegu lihale või pihvile väikese tilga õliga ja grilli liha valmis.
- AHJU: Hõõru paks kiht vürtsisegu lihale ja niisuta näiteks õunamahlaga. Keeda madalal kuumusel pehmeks. Sega juureplokid õlipritsiga ja veereta neid vürtsisegus. Rösti ahjus valmimiseni.
- PANNIL: Tupsuta maitseaine steigile või rulli lihatükke maitseaines. Prae väikeses tilgas õlis. Lisa veidi vedelikku, näiteks koort, ja saad suurepärase lihakastme.
- POTIS: Maitsesta supid, lihahautised ja kastmed vürtsiseguga.
- Maitseainesegu sobib suurepäraselt ka dippimispulbrina, sega 2 tl toorjuustuga ja lase külmikus maitsestuda.
Nõuanded kasutamiseks
- kana
- juurvilja
- Mereannid
- notsu
- veised